De strijd om de gebruikers van online-opslagdiensten lijkt wel losgebarsten. Ook Sony gooit zich in de strijd met het omdopen van Personal Space naar PlayMemories Online met 5 GB gratis opslag.

Sony sluit zich aan bij de andere grote spelers als Dropbox, Apple iCloud, Microsoft SkyDrive, en Google Drive. Ook Sony levert 5 GB gratis opslagruimte voor gebruikers van een pc, Playstation 3, tv of mobiel apparaat. Ook voor Android is er een mobiele app. Met de PlayMemories Online-dienst van Sony kun je muziek en videos delen met vrienden en familie. De dienst lijkt ook wel handig voor het delen van foto’s van mobiele apparaten met bijvoorbeeld een Sony Bravia-televisie, als je die hebt.

Het lijkt er opdat de dienst bij ons nog niet helemaal werkt. Het is gelukt om met een bestaand Playstation-account in te loggen. De Android-app is nog niet beschikbaar in Nederland. Als je eerst een Sony Entertainment Network-account maakt kun je ook op PlayMemories Online inloggen. Daar rechtstreeks een account aanmaken is ons nog niet gelukt. Het zal nog wel niet helemaal klaar zijn denken wij.
 


Pcmweb

Published On: 01-05-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht