Update 02:05 – De herstelwerkzaamheden van onze fibers in de fiberbundel zijn afgerond. De volgende diensten zijn weer operationeel: KPN Fiber en KPN AllIP xDSL

Indien u nog geen verbinding heeft, dient u de router te herstarten. Indien u na de herstart nog geen verbinding heeft, kunt u een ticket aanmaken in ons Support Center..

Update 00:54 – Er is op dit moment nog geen aanvullende informatie beschikbaar.

Update 23:22 – De herstelwerkzaamheden zijn gaande. Helaas is er nog geen hersteltijd af te geven.

Update 22:05 – Als gevolg van de herstel werkzaamheden aan de fiberbundel zijn op dit moment de KPN Fiber verbindingen wederom onbereikbaar.

Update 21:05 – De verwachte oplostijd is 21:45 uur.

Update 20:15 – De werkzaamheden zijn op dit moment gaande. Er wordt elk moment een oplossing verwacht.

Update 18:00 – Op dit moment is er nog een gedeelte van de xDSL verbindingen niet beschikbaar. Men is druk doende om dit zo snel mogelijk te herstellen. Zodra er meer informatie beschikbaar is zal dat kenbaar worden gemaakt.

Update 16:00: – De volgende diensten zijn weer beschikbaar: KPN WEAS
KPN AllIP xDSL zal op korte termijn volgen.
De diensten zijn middels een nood las weer hersteld. Er zal nog een definitieve reparatie uitgevoerd worden. Zodra het exacte tijdstip en de duur van deze werkzaamheden bekend zijn, worden deze aangekondigd via onze website.

Update 15:00: – De oorzaak van de storing is een beschadiging aan de hoofd infrastructuur.
Een core glasvezel kabel is beschadigd ergens inpandig. Men is nu de fysieke breuk aan het opzoeken. Deze zal hersteld moeten worden, hoe lang dit gaat duren is onbekend. Men verwacht niet dat dit voor 17:00 uur is opgelost.

Update 14:12: – KPN engineer is op lokatie aan het troubleshooten. Meer informatie volgt zodra wij deze hebben ontvangen.

Update 13:42: – De oorzaak ligt in de verdeler van KPN, deze is schijnbaar gecrashed, een engineer van KPN is reeds onderweg naar het DC2 datacenter.

UPDATE 13:30: Het probleem is gelokaliseerd en bevind zich in het KPN domein. KPN engineers zijn inmiddels bezig dit op te lossen.

Op dit moment is er een storing op de KPN fiber en KPN xDSL (ALLIP/Ethernet) lijnen. Onze engineers zijn bezig het probleem te onderzoeken.

Mega Bite

Published On: 10-03-11|Categories: nieuws|

Deel dit bericht