Windows 8 met de Metro users interface liep volkomen vast tijdens een keynote demonstratie op Convergence 2012. De tablet crashte in de handen van Tatarinov, hoofd van de ERP-divisie van Microsoft.

Karill Tatarinov wilde het publiek op de conferentie in Houston, Texas, laten zien hoe de nieuwe Metro-interface gebruikt kan worden om toegang te krijgen tot Dynamics ERP vanaf een tablet. Maar, zoals The Register mocht aanschouwen, de demonstratie liep niet echt zoals gepland.

De demonstratie liep vanaf het begin wel lekker, met Fred Studer, de general manager van de ERP product management group van Microsoft, aan de knoppen. Hij navigeerde vrij soepel door diverse menu's in het ERP-systeem en het een en ander zag er gelikt uit, zo verhaalt The Register.

Uit de coulissen een vervangende tablet

Maar toen Studler de tablet overhandigde aan zijn baas Tatarinov om hem iets in het ERP-systeem te laten invoeren, liep de tablet vast. Het duo drukte verwoed allerlei icoontjes en knoppen in om er beweging in te krijgen, maar niets bleek te werken. Uiteindelijk kregen ze vanuit de coulissen een vervangende tablet die wel werkte en de show kon weer verder gaan.

"Dit is nog steeds in ontwikkeling mensen, zoals jullie kunnen zien", maakte Tatarinov zich met een grapje af van de situatie. "Ik denk dat dit wel duidelijk maakt dat we werkelijk echt spul laten zien hier." Studer was meer van slag volgens The Register en riep tijdens het verlaten van het podium uit: "Hopelijk genieten jullie van die dynamische ervaring in Windows 8!"

Webwereld

Published On: 20-03-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht