Vanaf dit moment is Windows 8.1 beschikbaar om te downloaden vanuit de Windows Store. De update naar Windows 8.1 brengt verschillende verbeteringen aan het besturingssysteem voor tablets, laptops en desktops.

Als gebruikers de Windows Store in Windows 8 openen, komt direct een grote afbeelding in beeld waarmee de gebruiker attent wordt gemaakt op de beschikbaarheid van de update. De te downloaden data bedraagt bijna 4GB, dus afhankelijk van je verbinding kan het proces enige tijd in beslag nemen. Ondertussen kan het systeem gewoon gebruikt worden.

Met Windows 8.1 krijgen gebruikers meer mogelijkheden om het besturingssysteem naar eigen smaak aan te passen. Zo zijn er meer formaten voor de tegels voor het startscherm beschikbaar en kan een eigen achtergrondafbeelding worden gekozen. Deze afbeelding kan ook een animatie bevatten. De Windows Store krijgt een opfrisbeurt, Internet Explorer 11 wordt geïntroduceerd en de integratie van Bing en SkyDrive is vergroot.

De update naar Windows 8.1 is gratis beschikbaar wanneer Windows 8 reeds geïnstalleerd is op het desbetreffende systeem.

www.techzine.nl

Published On: 17-10-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht