De functie
Voor onze ICT-afdeling zijn we op zoek naar een gedreven nieuwe collega, welke samen met ons wilt werken aan de verdere uitbreiding van ons bedrijf. Je werkzaamheden bestaan uit het geven van eerste- en tweedelijns support aan onze klanten, zowel vanaf onze locatie (via telefoon, mail en remote sessies) als bij de klanten zelf. Verder assisteer je onze systeembeheerders bij het monitoren van enkele tientallen servers die onder ons beheer vallen en daarbij treed je proactief op om storingen te voorkomen.

Het profiel
Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Windows desktop- en serversystemen, (Apple OS X en Linux is ook welkom) en allerhande netwerk- en randapparatuur (zoals routers, printers, smartphones). Je hebt prima communicatieve eigenschappen, beheerst Nederlands en Engels, kunt goed zelfstandig en met anderen werken en bent gemotiveerd om bij te leren.

Het aanbod
Werken bij Mega Bite geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd. Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeisdoelstelling van ons bedrijf. We kennen zeker geen Amerikaanse up-or-out cultuur en je wordt niet afgerekend op het behalen van je targets. We zijn een hecht bedrijf en werken in een intensief teamverband.

Type contract
Vast dienstverband, 32 – 40 uur

De procedure
Voor nadere informatie kun je je richten tot Casper Hartman,  bereikbaar op
telefoonnummer +31 35 711 0876.

Je sollicitatie stuur je per e-mail naar chartman@megabite.nl, met als onderwerp
"Sollicitatie Junior Systeembeheerder".

 

Mega Bite

Published On: 26-04-17|Categories: nieuws|

Deel dit bericht