Microsoft heeft in oktober Windows 8.1 uitgebracht en inmiddels kunnen we alweer vooruitkijken. De volgende update wordt begin 2015 verwacht en draagt de codenaam Threshold.

De codenaam Threshold is door verschillende interne bronnen bevestigd tegenover ZDNet, al is er geen officiële bevestiging van Microsoft zelf. Terry Myerson, uitvoerend onderdirecteur van Microsoft, zou de codenaam hebben gebruikt in een interne e-mail.

Wat de update voor Windows 8.1 zal brengen is op dit moment nog grotendeels onduidelijk. We weten echter wel dat het Microsoft's doel is om de verschillende besturingssystemen die het aanbiedt op functioneel gebied verder naar elkaar toe te laten groeien. De mogelijkheden op een Windows-computer, een Windows Phone-smartphone en een Xbox moeten dus meer gelijk worden getrokken.

Microsoft zal tussentijds nog een kleinere update voor Windows 8.1 uitbrengen, welke momenteel simpelweg de naam Update 1 draagt. Deze update wordt tegelijkertijd met Windows Phone 8.1 uitgerold, wat in de eerste helft van 2014 moet gebeuren, volgens ZDNet.

www.techzine.nl

Published On: 03-12-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht