Met de nieuwste versie van de Facebook-app voor Windows 8.1 zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd. Voor het eerst is het mogelijk om mensen te taggen, bestanden te downloaden uit Facebook-berichten en foto's naar een specifiek album te uploaden.

Er is een Facebook-app beschikbaar in de Windows Store voor Windows 8.1. Met deze app is het mogelijk om Facebook te gebruiken binnen de Modern UI-omgeving van Windows 8. Met de nieuwste versie van deze app zijn een aantal functies toegevoegd die eerder niet te gebruiken waren.

Voor het eerst is het in de Windows 8.1-app van Facebook mogelijk om mensen te taggen. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de Live-tegel en is het voortaan mogelijk om bestanden te downloaden uit berichten die in de Facebook-app ontvangen zijn.

Voorheen was het niet mogelijk om je profielfoto en je coverfoto aan te passen in de app. De nieuwste update zorgt ervoor dat dit wel mogelijk is. Ook kan ervoor gekozen worden om automatisch je profielfoto van Facebook te gebruiken als profielfoto voor je Windows-acount.

De laatste nieuwe toevoeging van deze update is de mogelijkheid om een tweede tegel in je start-menu te plaatsen. Door op deze tegel te klikken, word je direct naar je Facebook-berichten gebracht.

www.techzine.nl

Published On: 29-11-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht