Windows Blue, de update voor Windows 8 (maar niet Windows 9) is gelekt op internet. Althans, een vroege testversie (build) van het besturingssysteem. Dit resulteert in nieuwe informatie, screenshots en een 'First look video' van Windows Blue.

Nu de testversie is gelekt en beschikbaar kwam op het Poolse forum c.wrzuta.pl , komt er nieuwe informatie vrij. Zo zien we dat de tegels groter zijn en makkelijker zijn te schalen (drie formaten) en te verplaatsen. Met de vernieuwde snap-view kun je nu vier programmavensters over het scherm verdelen i.p.v. twee. Instellingen zijn nu ook beter toegepast op touch-bediening. Naar verluidt zou Windows Blue voor het einde van dit jaar beschikbaar moeten komen. Dit is uiteraard nog een vroege build dus er zal nog genoeg aan worden gesleuteld.

Windows Blue: First Look Video

In onderstaand filmpje van winbeta.org wordt er uitgebreider naar de veranderingen gekeken (vanaf 4:20 begint het pas interessant te worden). Helaas krijgen we in de video maar weinig te zien van de geïntegreerde Internet Explorer 11.

 

computeridee.nl

Published On: 25-03-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht