De witte versie van de iPhone 4 verschijnt waarschijnlijk begin 2011 in Nederland. Dat meldt een Nederlandse retailer. De witte iPhone werd tegelijk met de zwarte aangekondigd, maar is keer op keer uitgesteld en nog nergens verkrijgbaar.

Retailer Belcompany meldt geen concrete datum, maar vermeldt wel dat de witte iPhone 4 begin 2011 leverbaar zou moeten zijn. Apple heeft zelf geen releasedatum bekendgemaakt voor de witte versie van zijn nieuwste smartphone, maar meldde in zijn recentste bericht over het toestel dat het in elk geval nog dit jaar zou uitkomen.

Er werd deze zomer veel over de oorzaken van de vertraagde leveringen gespeculeerd. Eerder werd de suggestie gewekt dat de verf de oorzaak van de problemen was. Aan de basis van het verfgerucht staat een medewerker van Lens Technology, de producent van de glazen achterkant. Deze medewerker verklaarde dat de producent zocht naar het evenwicht tussen de doorzichtigheid en de dikte van de verflaag. Ook zou de witte coating licht van de lcd doorlaten.

De zwarte versie van de iPhone 4 kwam eind juli in Nederland uit. Momenteel is ongeveer een op de tien verkochte smartphones in Nederland een iPhone 4. Vooralsnog is T-Mobile de exclusieve leverancier van de Apple-smartphone in Nederland. Volgens hardnekkige geruchten mag Vodafone binnenkort ook het toestel in zijn assortiment opnemen. KPN verkoopt de iPhone 4 via een omweg.


Tweakers

Published On: 12-10-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht