Xs4all verhoogt de tarieven van al zijn internetabonnementen, behalve die van Internet Compact. Klanten moeten vanaf 1 juli maandelijks een euro meer betalen. Ook past de provider zijn beltarieven aan.

Op een aparte webpagina maakt de provider de prijswijzigingen bekend. Alle abonnementen kosten vanaf 1 juli maandelijks een euro meer, behalve het goedkoopste abonnement Internet Compact. Xs4all doet dit naar eigen zeggen om de kwaliteit en de service van zijn internetdiensten te kunnen waarborgen. De internetsnelheden veranderen niet.

Xs4all voert ook wijzigingen door in zijn belabonnementen. De abonnementen 'Mobiel = vast' en 'Bellen onbeperkt' worden samengevoegd onder de noemer 'Bellen onbeperkt Benelux'. Dit betekent dat er voortaan voor 17,50 euro per maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers kan worden gebeld. 'Bellen onbeperkt plus' gaat 'Bellen onbeperkt buitenland' heten. Voor 22,50 euro per maand kunnen klanten dan onbeperkt naar mobiele nummers in de Benelux bellen en onbeperkt naar vaste nummers in veertig landen.

Ten slotte neemt de provider ook de zenderpakketten onder handen. Xs4all voegt onder meer Comedy Central HD, BBC1 HD en NPO Zapp Xtra standaard toe in het basispakket. Daarentegen zal BBC Entertainment uit het basispakket verdwijnen, zo staat er op een aparte pagina. Het Entertainmentpakket en het Natuur- en Documentaire-pakket gaan vanaf 1 juli op in het Pluspakket. Het HD Extra-pakket gaat op in het Basis- en Pluspakket. De tarieven van de pakketten blijven hetzelfde.

Xs4all maakt de prijsstijgingen van zijn internetabonnementen bekend nadat het vorig jaar nog een forse verlaging aankondigde. De provider volgt daarmee moederbedrijf KPN, dat pas bekendmaakte zijn tarieven ook met een euro te gaan verhogen.

 

Tweakers.net

Published On: 08-05-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht