Ziggo verhoogt op 1 juli de prijzen van zijn diensten voor veel van zijn klanten, vooral van voormalige UPC-klanten. Voor sommige klanten is het de tweede prijsverhoging in korte tijd. Het gaat om een verhoging van een of twee euro bij de meeste pakketten.

Ziggo verhoogt niet de tarieven van zijn huidige Start-, Complete- en Max-pakketten, maar alleen die van pakketten die klanten van het voormalige UPC eerder konden afsluiten, zoals Basis, Power en Extra Power. Dat blijkt uit de lijst van prijswijzigingen.

Niet alleen de tarieven voor pakketten gaan omhoog, ook het tarief om te bellen stijgt, van 9 cent per minuut naar 10 cent per minuut voor telefoontjes naar vast en mobiel. De tarieven voor bellen naar het buitenland veranderen ook in sommige gevallen.

De provider zegt dat de verhogingen nodig zijn om de gestegen kosten te dekken. "Ziggo investeert continu in de verbetering van zijn diensten. De kosten voor het uitvoeren van deze verbeteringen stijgen voor Ziggo. Een deel van deze hogere kosten berekenen wij door aan onze abonnees."

Voor sommige klanten gaat het om de tweede prijsverhoging dit jaar. Per 1 april stegen er ook al diverse tarieven. Die prijswijziging was om bedoeld om de prijzen voor de voormalige UPC- en Ziggo-diensten goeddeels gelijk te trekken.

Pakket

Verhoging per maand

2-in-1 Basis Pakket

€2,-

2-in-1 Extra Power Pakket

€2,-

2-in-1 Extra Power Pakket met Horizon

€2,-

2-in-1 Power Pakket

€2,-

2-in-1 Power Pakket met Horizon

€2,-

3-in-1 Voordeelpakket

€1,-

3-in-1 Basis Pakket

€1,-

3-in-1 Extra Power Pakket

€1,-

3-in-1 Power Pakket

€1,-

Alles-in-1 Basis Pakket

€1,-

Alles-in-1 Extra Power Pakket

€1,-

Alles-in-1 Extra Power Pakket met Horizon

€2,-

Alles-in-1 Power Pakket

€1,-

Alles-in-1 Power Pakket met Horizon + Film1

€1,-

Alles-in-1 Power Pakket met Horizon

€2,-

Internet & Kabel TV

€2,-

Tweakers.net

Published On: 13-05-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht